ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У ЗАПОРІЖЖІ

У нашій стоматології в Запоріжжі ми здійснюємо лікування зубів різної складності. Застосовуючи якісні матеріали, сучасне обладнання та передові технології, в A.ESTETICA ви зможете скористатися послугами лікування карієсу, лікування каналів, відновлення зубів, фторування та профілактики. Наш прайс на лікування зубів є прийнятним, ми не формуємо високу цінову політику, щоб наші послуги були доступними.

Терапевтичне лікування зубів має на увазі лікування карієсу, його ускладнень (пульпіту, періодонтиту), лікування некаріозних уражень, а також перелікування кореневих каналів.

Лікування карієсу
Карієс — часта причина звернення до стоматолога. Це патологічний процес, внаслідок якого тверді тканини зуба руйнуються під впливом бактерій. Це інфекційне ураження зубів, при якому відбувається демінералізація та розм’якшення твердих тканин зуба з утворенням дефекту у вигляді порожнини. Це найбільш поширене захворювання зубощелепної системи. Карієс зустрічається серед усіх вікових груп, карієс розвивається і в молочних, і постійних зубах.
Найчастіше його помічають на початковій стадії: він виглядає як шорсткість білого або світло-коричневого кольору. Якщо не зайнятися лікуванням проблеми, у результаті утворюється порожнина, яка згодом може призвести до розвитку окладів.
Лікуванням карієсу є препарування всіх розм’якшених каріозних тканин та встановлення пломби з якісних матеріалів, дотримуючись правильного протоколу. Навіть для лікування карієсу слід обирати перевірені стоматології та досвідчених лікарів.

Лікування пульпіту (запалення нерва)
Пульпіт – це запальний процес пульпи (судинно-нервового пучка) зуба. Основною його причиною є не вилікуваний карієс. Також він може бути причиною різних патологічних процесів у ротовій порожнині, травм зубів. Якщо ви запідозрили нічний біль, тривалий біль від холодного, гарячого, або мимовільний тривалий біль — це може говорити про пульпіт і про те, що далі тягнути з лікуванням не варто, зуб знаходиться вже на тій стадії захворювання, яка тільки посилюватиметься, а біль наростати з кожним днем.

Лікування періодонтиту (коли запалення поширилося вже навколозубні тканини)
Періодонтитом називають запалення, що локалізується в ділянці кореня зуба. Найчастіше це захворювання є ускладненням інших хвороб, які були належним чином виліковані (пульпіту чи карієсу).
Лікування пульпіту та періодонтиту полягає в лікуванні кореневих каналів, досить хорошій антисептичній обробці каналів зуба та пломбуванні їх спеціальними матеріалами, що сприяють подальшому загоєнню навколозубної тканини. Слід зазначити, що при неякісному лікуванні, при недотриманні правильного протоколу, а також при пропуску додаткового кореневого каналу – зуб може захворіти знову, тому клініку варто вибирати перевірену, де дотримуються передові технології та компетенція лікарів.

Лікування некаріозних поразок
Некаріозні ураження зубів – група захворювань, виникнення яких пов’язані з впливом мікробного чинника. Основні скарги зводяться до появи естетичного дефекту. Зрідка виникає гіперестезія (підвищена чутливість). Основні скарги пацієнтів зводяться до незадовільної естетики – колір, форма зубів від звичних.

Лікування некаріозних уражень залежить від виду та глибини ураження. Це може бути лікування як ремінералізуючими препаратами, так і пломбувальними матеріалами (за аналогією з лікуванням карієсу), а в деяких випадках потрібна ортопедична реабілітація.

У сучасній стоматології реставрація зубів досить широке поняття. Воно поєднує лікувальні методики, спрямовані на відновлення анатомічної цілісності та жувальної функції, а також прийоми естетичної реставрації зубів, які дбають про красу усмішки. Не буде перебільшенням сказати, що турбота про зовнішній вигляд стала правилом життя сучасної людини. Естетична стоматологія користується попитом, знаходиться на підйомі. Вчені безперервно працюють над створенням інноваційних матеріалів, технологій, нестандартних рішень.

Реставрація зубів – особливий підхід до проблем ротової порожнини з акцентом на зберігаючі, найменш травматичні методи лікування. За певних умов вона є гідною альтернативою протезування або застосування ортодонтичних конструкцій. Пацієнтам, які потребують реставрації зубів, Запоріжжя надає широкі можливості для вирішення проблеми. Спеціалісти «A.ESTETICA» раді запропонувати Вам найвищу якість стоматологічних послуг, комфортні умови, адекватні ціни.

Показання до процедури

Реставрація зубів проводиться для корекції естетичних дефектів зуба та відновлення зовнішньої краси посмішки.

Процедура виконується за наявності таких показань:
Карієс
Проведене депульпування, перспектива руйнування
Сколи, стерта емаль, тріщини
Загальна потемніння, неоднорідність кольору
Незначні порушення стрункості зубного ряду
Занадто широкі міжзубні інтервали

Лікарі клініки «A.ESTETICA» проведуть комплексне обстеження ротової порожнини пацієнта та підберуть оптимальний спосіб реставрації зубів.

Чи можлива реставрація зубів за значних пошкоджень?

Навіть у складних випадках, коли емаль і дентин значно пошкоджені, доктори «A.ESTETICA» роблять все можливе, щоб виконати комплекс стоматологічних заходів щодо відновлення і коригування форми і кольору.

Матеріали, що використовуються, дозволяють максимально точно імітувати природні тканини, гарантуючи естетичність результату.

Наші послуги