ІМПЛАНТАЦІЯ ЗУБІВ У ЗАПОРІЖЖІ

Відсутність одного або декількох зубів – це не лише питання естетики, а й функції більшою мірою. Через відсутність повноцінного зубного ряду відбувається вимушений перерозподіл завантаження та зуби, позбавлені підтримки, деформуються, змінюють своє становище у кістки, і згодом – зовсім підлягають видаленню.

Найкращим рішенням щодо відновлення втраченого елемента зубного ряду на сьогоднішній день є імплантація. Методики, що використовуються, дозволяють відтворити зуб у природній формі. Правильно встановлений імплант зуба забезпечує функціональність зубощелепної системи та красу посмішки. Штучний корінь (імплантат) вживлюється в кістку верхньої чи нижньої щелепи там, де відсутній зуб.
Якісні імпланти поступово розподіляють навантаження на щелепу. Імплантаційні системи від топових виробників можуть використовуватись 25-30 років. Конструкції середнього сегмента дещо менші — 15-20 років.

Цікава інформація: Імплантація у стоматології є складним хірургічним втручанням. Проводять такі операції лише у оснащених клініках чи кабінетах, які мають ліцензію на хірургічну діяльність. Установку самих імплантів виконує стоматолог-хірург, а виготовлення і фіксацію коронки вже на імплант, що прижився, — робить стоматолог — ортопед.

У нашій стоматології A.ESTETICA ми пропонуємо різні варіанти імплантаційних систем для комфорту пацієнтів у функціональному та фінансовому плані.
Ми встановлюємо імпланти бюджетного, середнього та преміум сегмента.

Імплантаційна система бюджетного сегменту VITAPLANT – це сучасні українські імпланти нашого запорізького виробництва.

VITAPLANT є не тільки доступною ціною, вони повністю відповідають стандартам Європейського Союзу.
Відгуки пацієнтів, які довірилися якості українського виробництва:

Імпланти середнього сегмента – MIS, виробництва Ізраїлю. Це третій у світі бренд із встановлення зубних імплантів.

MIS імпланти виробляються з високоміцного титану, що має максимальну біологічну сумісність з тканинами. Зверху вони мають SLA-напилення з шорсткою структурою, тому щільно з’єднується з кістковою тканиною.
Мають конусоподібну форму, що надає їй первинної стабільності, хорошої фіксації, не дозволяє просідати, дбайливо захищає ясна і кісткову тканину від механічних впливів.
З абатментом з’єднуються на основі шестигранного кріплення, яке міцно фіксує коронку на штифті, не дозволяє проникати всередину органічним частинкам, бактеріям. Це також запобігає рухливості під час використання.
Завдяки наявності особливого покриття та спеціальної форми, імпланти Mis можна ставити не тільки після двох-трьох місяців після видалення, але навіть у випадках тривалої відсутності зубів. Відсоток приживання при цьому наближається до 99%.

Імплантаційна система преміум сегмента – Alpha Dent

Alpha Dent Implants – німецький виробник інноваційної системи дентальних імплантатів.
Дентальні імплантати системи Alpha Dent виробляються на найкращому обладнанні з використанням найсучасніших технологій. Вся продукція пройшла найжорстокіший контроль якості: схвалена Європейським Уповноваженим Органом (СЄ Сертифікат), відповідає сертифікатам якості ISO 13485 та ISO 9001. Вироби виготовлені зі сплаву титану класу 6AI-4VELI, який має підвищену міцність та біосумісність з організмом людини. Потрійне різьблення забезпечує швидке та легке встановлення, без пошкоджень кістки. Такий підхід дозволяє надійно встановити систему без ризиків розхитування.
Фахівці Alpha Dent розробили унікальну 3D-поверхню імплантату, впровадили інноваційні конструктивні особливості та досягли прогнозованої остеоінтеграції, знизивши ризики невдалої імплантації.
Унікальна гідрофільна поверхня 3D Active сприяє активному зростанню кісткової тканини по всій поверхні імплантату та його високій механічній стабільності. Оксидна плівка титану збагачена гідроксіапатитом кальцію, а поверхня імплантату позбавлена ​​контомінатів. Такі властивості дозволяють проводити ортопедичну реабілітацію в більш ранній термін, що підтверджує дослідницька робота лабораторії STR Surface Treatment Research (Великобританія).

Наші послуги